dimarts, 16 de maig de 2017

Continuem treballant al ritme de la música...

Aquesta setmana els Estels hem conegut un nou animalet ben típic de la primavera: l'abelleta!!! Hem après la seva cançó i ens ho hem passat molt bé jugant i pintant amb el mata-mosques per poder caçar l'abella i és que és ben trapella i ens volia picar!!! A més, hem descobert la mel que la nostra nova amiga ens ha regalat, l'hem tocat i hem pintat amb ella... és ben enganxifosa!!!
Les Llunes, continuem amb el nostre projecte de les emocions a través de la música... Ens agrada molt sentir les diferents melodies i aquesta setmana, hem acabat de treballar l'amor per començar una nova emoció: la timidesa! Entre tots, anem omplint el mural del passadís de fotos i imatges, ens està quedant preciós! I com que treballem tant... al migdia tenim moooolta gana, mireu com mengem!!!
Els Solets, continuem treballant la primavera, tot creant uns acolorits dibuixos per decorar el passadís!!! A més, hem conegut amb l'ajuda del Pepito una nova figura: el triangle i ens ho hem passat súper bé fent Tallers! A psicomotricitat a través de la música i diferents cançons, hem estat jugant amb les mans i els peus i al Taller d'anglès, al ritme també d'una divertida cançó, hem conegut les diferents parts del "Body" i l'hem dibuixat entre tots, tot fent la nostra pròpia silueta.1 comentari: