dimarts, 28 de febrer de 2017

Per Carnaval, tot s'hi val...

Aquesta setmana ha estat plena de color, festa i xerinola amb la presència del Rei Carnestoltes, però tot i així, també hem tingut temps per treballar de valent! Mireu, mireu...

Els Estels, hem continuat coneixent les formes de Kandinsky i hem fet la nostra pròpia versió d'una de les seves obres més conegudes "Cercles concèntrics", estampant rodones de colors amb tubs de cartró. A més, us volem ensenyar també com cada matí fem la Rutina del Bon Dia i entre d'altres cançons ens diem Good Morning. Per acabar, també ens ho hem passat molt bé jugant amb les disfresses amb la Panera de Carnestoltes.
Les Llunetes, ens ho hem passat molt bé tot estripant i rebregant paper de diari, treballant d'aquesta manera tan lúdica, la nostra motricitat fina!!! Mireu com hem gaudit d'aquesta activitat...Els Solets hem gaudit d'una nova sessió de Hi Kids on ens ho hem passat molt bé, practicant diferents maneres de bufar, ha sigut molt divertit descobrir el "Blowing". També, hem celebrat que la Carla ja té 3 anys amb una divertida festa, moltes felicitats campiona!!!! A més, continuant amb el projecte de Miró, hem fet unes màscares ben xules per celebrar el Carnestoltes de manera ben artística!!!
1 comentari:

  1. que clase de ingles tan chulaaaaaaaaaaaaaaaa, me encanta como te miran!

    ResponElimina