dimarts, 31 de gener de 2017

L'hivern ha arribat ben ple d'aventures i emocions...

Aquesta setmana els Estels ens hem posat en forma tot fent psicomotricitat, jugant amb les pilotes saltarines!! A més, hem estat disfressant-nos com el Pipo el ninot de neu, jugant amb els diferents accessoris de la panera de l'hivern i hem conegut una fruita ben típica d'aquesta estació: la taronja!!! és ben rodona i bona i ens ha agradat molt tastar-la i pintar amb ella.
Les Llunetes, hem estat treballant l'hivern,tot pintant uns tubs de cartró ben blancs per fer uns ninots de neu ben originals! A més, hem pintat amb el paper bombolla i tot ben blanc, gairebé semblava la neu!!! Per acabar la setmana, hem continuat el nostre projecte de Pollock i hem pintat amb xeringues i pintura de colors per fer uns regalims ben acolorits com a ell, tant li agradaven. 
Els Solets, també continuem coneixent l'obra de Joan Miró, aquesta setmana concretament el quadre Blau II i amb ell, hem estat jugant amb la llana de color vermell. També, hem estat fent tallers i ens ho hem passat d'allò més bé al gimnàs fent psicomotricitat i practicant el salt amb els peus junts i a la classe fent anglès, i coneixent el Blue, Yelow, Green i Red.
1 comentari:

  1. me los como, me los recomo, y me los comooooooooooooo
    me encantaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina